It are men, stupid

koln domBART DE MEULENAER -Sociaal gedrag is voornamelijk cultureel bepaald, niet puur biologisch. Het schandalig gedrag van de mannen uit de Levant is cultureel bepaald. Onze cultuur is de Leitkultur niet de hunne. Wat nu met Carnaval voor de deur?

 

 

We hebben het nog steeds niet geleerd.

Nadat de pers in zowat alle landen dagenlang heeft geprobeerd om de Kölner Sylvestermolester niét te berichten, daarbij denkend dat Twitter niet zou functioneren in 2016, heeft na ZDF ook de Nederlandse pers en de Belgische pers bakzeil moeten halen en werd er wel degelijk bericht. Ook de Keulse politie heeft het wereldnieuws gehaald door te proberen het wereldnieuws te mijden. Niet informeren is ook desinformeren.

Niet lang duurde het of de Keulse burgemeester, een vrouw nota bene, had een hoop goede raad klaar. Ik weet niet of ze een boek van Tante Kaat had gekregen van haar dochter met nieuwjaar, maar de goede raad van Tante Dhimmistaat was al snel dat vrouwen broeken moesten aantrekken, kuisheidsgordels laten smeden over hun venusheuvel, hun borsten moesten platduwen met een harnas en dat ze vreemde mannen op een armlengte moesten houden. Die armlengte werd in duistere tijden in Duitsland vroeger ook al een keer symbool van misbegrepen ‘Wir-schaffen-das-Gefühl’, maar ach.

Politiek Correct

Dat was niet verstandig, want Tante Dhimmistaat probeerde politiek correct te zijn en dus in ieder opzicht te vermijden de dader aan te spreken, gezien de dader een vluchteling was. Enfin, een vluchteling, men spreekt over een duizendtal vluchtelingen. Ondertussen wordt dat alweer ontkend, het zou misschien gaan over een oud-heidens Germaans gebruik, waarbij blonde maagden onder de Heilige Eik werden ontmaagd, bij het drinken van mede.

Die vis braadt echter niet, gezien er in Köln aan de Dom geen Heilige Eik staat, en bovendien, moest hij er staan, de lichten van de Dom zijn gedoofd sinds Pegida er passeerde, en dus zou je de Heilige Eik toch niet meer zien staan. Bovendien is het winter, en hij heeft geen bladeren dus hij ziet er nu uit als een kunstwerk van Arne Quinze. En als uitsmijter, er is waarschijnlijk in heel Duitsland geen maagd meer te vinden op dat uur buiten. Niet onder de Eik en ook niet naast de Eik. Misschien wordt er morgen wel een andere sjamanistische oorzaak gevonden. De rede maakt plaats in het Europese denken voor sterrenwichelarij, obscurantisme, de islam maakt school (excusez le mot).

Feminisme

Tante Dhimmistaat vergat echter dat het niet politiek correct is, en al helemaal niet Westers, en ook niet feministisch om de vrouw de schuld te geven van een verkrachting. Dat is normaal, het is niet omdat er een bloedmooie vrouw rondloopt dat je haar per sé moét bezwangeren. Die dierlijke reflex leren we namelijk te onderdrukken met cultuur. Natuur versus cultuur, weet je wel.

Ze had kunnen weten, dat je, als je de schuld bij de vrouw legt, je dan pleit voor een niqab. Dat is op zichzelf dan weer wel vol-le-dig politiek correct natuurlijk, want feminisme betreft alleen westerse vrouwen en de niqabslavinnen moeten het weten. Dat dié vorm van racisme, namelijk ervan uitgaan dat andere rassen toch geen snars begrijpen van vrijheid, feminisme, gelijkheid, enfin van onze cultuur, en dus maar in het obscurantisme moeten zitten beschimmelen, toegelaten is voor onze politiek correcte inquisitie is een vraag die me al langer bezighoudt dan de vraag waarom wij leven. Zo krijg je dus de ene politiek correcte houding die de andere overrulet. Daar wacht ik al lang op. Ik zou bijna geamuseerd toekijken als ik niet geëngageerd was.

Opvoeding

Dus kreeg je de obligate kwakers die het ineens hadden over een universeel probleem van mannen die zich aan vrouwen vergrijpen. (ik raakte het al aan, natuur versus cultuur). Natuurlijk, het is waar, verkrachtingen zijn meestal zaken die mannen doen, en niet zozeer vrouwen (hoewel ze wel degelijk omgekeerd bestaan, schijnt het). Maar dat neemt niet weg, dat de veralgemening, 'het ligt aan mannen' mij geweldig voor de koene borst stoot. Immers, ik voel mij aangesproken. Ik voel mij aangesproken op mijn zoon (een jonge sterke flinke kerel, waarop ik fier ben) en ik voel mij verdomme aangesproken op mijn geslacht. Dat is natuurlijk ook seksisme, maar dan seksisme van de toegelaten soort. Er werd zelfs in een lezersbrief in Nederland geopperd om jonge mannen tussen 18 en 30 jaar niet meer toe te laten op zulke festiviteiten. Dat er dan ook nog weinig dames zullen opduiken van onder de 50 had de koene feministe nog niet bedacht, en dat ze zich zwaar te buiten gaat aan seksisme had deze mannenhaatster ook nog niet door.
Ik voel mij overigens ook aangesproken op de opvoeding die ik mijn zoon geef, en ik neem aan dat mijn ouders zich aangesproken voelen op de opvoeding die zij mij gaven. Verdorie toch, die opvoeding, dat is namelijk de sluitsteen van die cultuur die de natuur moet beteugelen.

Biologisch

Bovendien hadden ook déze politiek correcte ideologen en nuttige idioten niet door dat dit koren op de molen zou zijn van de niqab-pleitbezorgers. Gezien mannen er niets kunnen aan doen en het antropologisch- biologisch verklaarbaar is dat de man een verkrachter is, is de NIQAB de enige oplossing. Immers cultuur, opvoeding, dat is allemaal racistisch, en dat mag niet, het is dus een biologisch, testosterongedreven probleem.

De maakbare mens van de linkse Gutmensch is ineens ver weg. Niets maakbaar. Alles is genetisch, biologisch bepaald. Oei, oei, dit zei Hitler eigenlijk ook al. Verdorie toch, er moet toch nog iets anders zijn. En jawel hoor.

Religieus

Je kreeg zelfs geniale één-hersencelligen die onmiddellijk zegden dat het een religieus probleem was, want was daar niet ooit iets geweest met pedofilie en de katholieke kerk? Nu geraken we stilaan in de richting van de cultuur, vandaar de genialiteit van dit domoor. De tweede hersencel had dit genie kunnen zeggen dat er meer pedofilie BUITEN de kerk heeft plaatsgevonden dan IN de kerk, maar een derde cel had dit genie zelfs kunnen doen denken aan het pleidooi van de rabiate antiklerikale Bendit-Cohn die ooit nog op TV een pleidooi gaf, ten faveure van pedofilie. Tenzij Bendit-Cohn op dat moment bisschop was, zie ik dus geen link tussen seksueel misbruik en religie as such.

Cultureel

Neen, neen, er kwam een pleidooi van mevrouw Van Impe om eindelijk het meel uit de mond te nemen. Ze slaagde erin dat te doen met een berg meel in haar mond want wat ze eigenlijk wou zeggen, maar niet durfde zeggen is dit: Het is cultureel bepaald.

  • Als je in een cultuur opgroeit waar het opperste Nirwana eruit bestaat dat je in een door Allah betaalde hoerenkast 70 jonge maagden eeuwig mag platneuken;

  • En als je in een cultuur opgroeit waarin vrouwen letterlijk 'vogel'vrij zijn als ze zich niet in tenten hullen;

  • En als je in een cultuur opgroeit waar het normaal is dat je meerdere vrouwen hebt. Vrouwen die soms zelfs helemaal zélf NIET mogen genieten van de seksuele daad -omdat ze dan wel een keer zouden kunnen denken dat je er, als man, niets van bakt, en dat ze wel een keer met een andere man zouden willen proberen om te controleren of dat klopt. Allemaal redenen waarvoor je hun clitoris afsnijdt, zodat ze seksueel onwetend blijven;

  • En als je in een cultuur opgroeit waarin een vrouw slaan, stenigen of weet ik wat nog allemaal deel uitmaken van de rechtsorde,

  • DAN is de kans groot dat je je inderdaad niet kunt beheersen als je vrouwen ziet die niet door tweeëntwintig gorilla's worden bewaakt. Als de cultuur er niet is om de natuur te bedwingen, ja, dan is de kans groter dat de natuur, de drift het overneemt van de zwakke opvoeding.

In die zin heeft Theo Francken dan ook overschot van gelijk met zijn gebruiksaanwijzing voor vrouwen. Het enige punt is, en dat weet Theo ook, dat die gebruiksaanwijzing een krasje gaat maken op een emaillen oppervlak dat is ingebakken onder de loden zon (ik bedoel daarmee vooral de loodzware islamitische dictaturen en het gewilde obscurantisme) van de Levant, en dat dat krasje niets gaat veranderen.

 

Het heeft dus alleen iets te maken met het “man” zijn, de natuur,
als er geen cultuur is om die driften te sturen.

De Koene Ridder

Er is, beste cultuurnihilisten en meelhappers, namelijk NOG een mannelijke drift. Dat is de drift van het beschermen. Het vaderlijke dat in iedere rechtschapen vent zit. Dat heet, bij ONS, in ONZE cultuur, ridderlijkheid. Galanterie. En ook dat is cultureel bepaald.

Mijn moeder LEERDE me mijn zitje te geven aan oudere mensen op de bus, deuren open te houden voor dames en ze in hun jas te helpen. Mijn vader LEERDE me dat je niet in je blote fluit op straat loopt op vrouwenjacht. En mijn vader LEERDE me dat je beleefd was tegen mensen.

Zijn er verschillen tussen hoe hij een vrouw ziet en hoe ik haar zie? Natuurlijk wel, dat is de groei van de cultuur, de ontwikkeling. Ik ben in een later stadium dan hij geboren en kan dus over meer middelen beschikken om me te informeren, om te reizen en om te leven. Maar de BASIS van hoe we de wereld en haar bewoners zien, die loopt toch grotendeels synchroon.

Heb ik de opvoeding van mijn vader en moeder helemaal tot een goed eind gebracht? Ach, er is altijd wel iets wat je jouw kind nog had willen meegeven, maar waar het niet ontvankelijk voor is. Maar als ik zie hoe ze vandaag trots naar MIJN kinderen kijken, en hoe ze fier zijn op hun kleinkinderen, dan denk ik dat ze in vrede slapen, wetende dat hun opvoeding niet op de rotsen viel, maar dat we hun cultuur, zij het met een accentverschuiving, doorgeven aan onze kinderen. En dáár gaat het een ontwikkeld mens om. Het gaat niet om natuur alleen. Het gaat niet om vreten en drinken alleen.

Waarden

Opvoeding is een basisingrediënt van cultuur, religie en algemene filosofische aanvaarde stellingen zijn dat ook. Een religie waarin een vrouw tot broedkip en wasmachine wordt gedegradeerd, zal een machocultuur en een kleinere culturele rem op de natuurlijke driften ontwikkelen. En dát is wat we zien. Niet iedere man uit de Levant is zo en niet iedere westerse man is een ridder. Maar wat de waarden zijn in je dagelijkse leven, zal allicht wel je visie bepalen. Zien is geloven.

Daarom is de spreuk ‘wir schaffen das’ een holle spreuk, waarbij Merkel blijk geeft niet te beseffen op welk een continent zij leeft. Zij begrijpt niet dat het anders kan zijn. Van kortzichtigheid gesproken. Dénken dat het normaal is dat je met een Mercedes kan rijden van Berlijn naar München in een uur of vier. Daar gaan duizenden jaren van ontwikkeling, wetenschap en filosofie aan vooraf!

Leitkultur

Ik eindig met mijn eeuwige pleidooi voor de Leitkultur. Wie hierheen komt omdat het hier beter is dan waar hij vandaan komt, past zich aan aan hoe het hier gaat, gezien wij beter weten hoe je het goed maakt voor je omgeving. Dat mag ik stellen, omdat de vluchteling dat ook stelt, door zijn aanvraag hier te mogen komen leven. Hier is het beter, WIJ doen het beter, dáár zijn we het over eens.

Wie zich niet wenst aan te houden aan die betere manier van samenleven, staat het vrij te vertrekken naar waar hij wil, maar het staat hem NIET vrij hier te blijven.

Voor de rest, wens ik de meelwormen veel succes bij het stofhappen, zoekend naar uitleg waarom de wereld in elkaar stort. Misschien ligt het aan de maanstand?

Met mannelijke, ridderlijke en galante groet,

Bart De Meulenaer – zelfstandige, N-VA gemeenteraadslid Roeselare

koln dom