frank Boll Gastauteur Dr. Frank Boll over de rellen van deze zomer in Frankrijk.

Dat zowat elke EU-lidstaat worstelt met hetzelfde probleem is verontrustend. 

 

verzopen onder boetesHet artikel op Doorbraak met als titel “Demir verslikt zich in boetes zorgde voor heel wat bedenkingen (een beschaafd woord voor verwensingen).

Mark DubrulleMark Dubrulle wijdde heel zijn professioneel leven aan de milieuproblematiek. Hij was lid van de Club van Rome en voorzitter van de The Club of Rome EU-Chapter van 2011 tot 2020. In een geest van Amicitia & Tolerantia verdedigen we elk onze zienswijze en laten het oordeel over aan onze Lezers.

Mark DubrulleMedestichter Mark Dubrulle vertelt over de eerste jaren van een beweging die vandaag bevoegd is voor het groene beleid van VIVALDI.

Onderwijs lat 300 169Twee actuele onderwerpen, het ene nogal anekdotisch/exemplarisch, het andere een oud zeer. Toch is er een belangrijk verband tussen beide.

bib in ruineRecent deed de bib van Herentals een hoop van haar oude boeken van de hand. Zoals dat in zo’n gevallen gaat, werd de prijs per centimeter bepaald.

De meeste van die boeken zijn – zoals men kan verwachten – niet veel soeps. Maar soms zitten er juweeltjes tussen.

multiculturalDe door het groene fanatisme met steun van de EU afgedwongen stikstof- en CO2-politiek zou ei zo na doen vergeten dat er ook nog een allochtonenprobleem bestaat. Dat probleem is geenszins kleiner geworden ...

perzenHet volledig essay (Deel 1 én 2) over de invloed van de Perzen op de westerse beschaving

kort en bondigOver Zuid-Afrikaanse poëzie - Wokers - Duitsland ontwaakt stilaan uit een energiemerrie - National Public Radio is US State Propaganda - Waarom Macron naar Peking reisde?

Subcategories

Religie

Sociologie

Filosofie

Cultuur