dwarsliggers

Dwarsliggers ... noodzakelijk om het rechte spoor te houden
          
lees meer over onze filosofie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

gebeten om te weten DRIEWe begonnen met drie Dwarsliggers. Dan kwam Jaak Peeters erbij en nu krijgen we een vijfde kompaan, de Nederlander Drs. Peter Paul de Waal.

Het is met genoegen dat we u een nieuwe Dwarsligger voorstellen, Drs Peter Paul de Waal uit Nederland. Peter Paul is al een tijdje nauw betrokken bij de interne discussies die we 'onder Dwarsliggers' voeren. Zijn tussenkomsten vielen telkens op door zijn ruime belangstelling én grote belezenheid. Met als sausje dat tikkeltje Noordnederlandse zienswijze en taalgebruik, waardoor onze groep Dwarsliggers, nog  wat meer 'Heel-Nederlands' wordt, en dat vinden we evenzeer een verrijking.
 
Ter inleiding van zijn eerste bijdrage, kritisch zoals het een Dwarsligger past, willen we  opmerken dat tijdens de discussies zijn insteek heel dikwijls ook getuigde van veel gezond boerenverstand en altijd de bedoeling had om tot en beter begrip en betere oplossingen te kunnen komen. Met andere woorden, Peter Paul is een Dwarsligger die, net zoals de andere vier, dwars ligt om op het rechte spoor te blijven.
 
Pjotrs Dwarsliggers